Roze Golf

Here you will find all news from Roze Golf

 • Column Frans Heemskerk: That’s entertainment
  by rozegolf on oktober 21, 2017 at 10:45 am

  Frans Heemskerk schrijft dagelijks een persoonlijk verhaal op zijn site Aydan’s World. Hij is verder vaste columnist bij het programma ‘Uit de Kast’ op Radio Capelle, Omroep Zuidplas en Radio Schiedam. Vandaag hebben we […]

 • Populaire Tsjetsjeense zanger zou zijn opgepakt en vermoord
  by rozegolf on oktober 20, 2017 at 5:37 pm

  De Tsjetsjeense zanger Zelimkhan Bakayev zou zijn opgepakt door de autoriteiten in Tsjetsjenië, zijn gemarteld en gedood. Dat meldt een anonieme bron aan de LHBT-nieuwssite NewNowNext. De 26-jarige Zelimkhan Bakayev werd laatst gezien op 8 […]

 • Zondag 22-10: Rikkert van Huisstede over wat hem bezighoudt
  by rozegolf on oktober 20, 2017 at 8:00 am

  Rikkert van Huisstede is zanger, danser, dichter, klarinettist en activist. Hij toerde met Herman van Veen door binnen- en buitenland en treedt nu op met zijn eerste soloprogramma, getiteld ‘Zou jij het zijn’. Op woensdagavond […]

 • Galerie MooiMan in Groningen weer open met ‘Favorieten’
  by rozegolf on oktober 19, 2017 at 4:57 pm

  Kan de man muze zijn? Op die vraag probeert Galerie MooiMan male-art in Groningen met de expositie ‘Favorieten, zeven kunstenaars en hun muze’, antwoord te geven. Vanaf zondag 22 oktober is deze themaexpositie te zien in de galerie, die […]

 • 2,5 jaar cel voor man die in Amsterdam homostel mishandelde
  by rozegolf on oktober 19, 2017 at 2:45 pm

  De rechtbank in Amsterdam heeft een 24-jarige man tot 30 maanden cel veroordeeld wegens ernstige mishandeling van twee mannen. Dat gebeurde een jaar geleden achter het Centraal Station in Amsterdam. De dader moet de slachtoffers ook 8000 euro […]

 • Club-T start met bijeenkomsten in Zwolle voor transgenders
  by rozegolf on oktober 18, 2017 at 8:00 am

  Club-T is de werkgroep van COC Zwolle voor transvrouwen, transmannen en zogenoemde non-binaire personen. Daaronder vallen bijvoorbeeld cross-dressers en genderqueers. De werkgroep is er eigenlijk voor iedereen die zich thuis voelt (of thuis denkt te […]

 • Almelo maakt zich op voor eerste editie dansfeest Pink Drink
  by rozegolf on oktober 16, 2017 at 8:10 pm

  Komende zaterdag, 21 oktober.  wordt de eerste editie van de Pink Drink-party gehouden in de businesslounge van Heracles in Almelo. Het wordt een spectaculair dansfeest; volgens de initiatiefnemers is  Almelo klaar is voor […]

 • Eerste steen geplakt op regenboogbank van Hengelo
  by rozegolf on oktober 13, 2017 at 8:40 am

  Wethouder Bruggink van Hengelo heeft vrijdagochtend de eerste steen geplakt van de mozaïek-regenboogbank die een plek moet gaan krijgen ergens in de binnenstad. Hij werd daarbij geholpen door de ontwerpster van de bank Telma van den Hoven. Haar […]

 • Radio 15-10: De vlag in top en de hamvraag: wat is normaal?
  by rozegolf on oktober 13, 2017 at 8:00 am

  Woensdag was het coming out dag. In diverse gemeenten werd de regenboogvlag gehesen. De Roze Golf was bij het hijsen van de vlag in Hengelo. ‘Anders is Hetzelfde’ is een theatervoorstelling, die volgende maand te zien is op een aantal... […]

 • Kijktip: Turn It Around over de populaire Bram met een geheim
  by rozegolf on oktober 11, 2017 at 12:26 pm

  Vanaf woensdag 11 oktober is de nieuwe korte Nederlandse film Turn it around te zien op npo3lab.nl. Bram is de populaire jongen op zijn school. Hij heeft een hechte vriendenclub en genoeg knappe meiden die voor hem vallen. Er is alleen […]

Gaysayhello

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!