Zij aan Zij

Here you will find all news from Zij aan Zij

 • Lesbische beddendood

  "Ik was negentien, stapelverliefd en stond in de kroeg met andere mensen 'van de familie'. Ik stroomde over van geluk en liet aan iedereen in geuren en kleuren horen hoe leuk ze was en hoe geweldig wij het samen hadden. De oudste van het stel zei: […]

 • Mijntje

  Mijntje is een creatie van Margreet de Heer (de eerste Stripmaker des Vaderlands!) en deelt al sinds 2004 haar getekende lief en leed met Zij aan Zij. Samen met haar vriendin Mia trotseert zij ouders in ontkenning, gekke reacties van […]

 • Australië keurt homohuwelijk goed

  Na Oostenrijk op 5 december legaliseert nu ook Australië het homohuwelijk. Op nu.nl: 'Het Australische parlement heeft na een lang en fel nationaal debat het homohuwelijk goedgekeurd. Daarmee volgt de volksvertegenwoordiging de Australische […]

 • ANNE+ zoekt figuranten

  Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het eraan toe gaat op de set van ANNE+? Grijp dan nu je kans, want volgende week en de week daarop gaan wij weer draaien op verschillende locaties in Amsterdam en we zijn nog hard op zoek naar figuranten van alle […]

 • Oostenrijk legaliseert homohuwelijk

  Vandaag oordeelde het gerechtshof in Oostenrijk dat twee mensen van hetzelfde geslacht mogen trouwen. De woorden 'twee mensen van verschillend geslacht' eind 2018 uit de huwelijkswetten zullen worden geschrapt. Ook oordeelde de rechtbank dat […]

 • Dilemma: Met tegenzin naar het kerstdiner?

  "Ik heb niets met kerst, heb geen zin in kerstfeestjes en ga er dus ook niet heen. Mijn ouders, broer en zus gaan gelukkig totaal relaxed met de feestdagen om. Iedereen doet waar hij zin in heeft. De een zit in het buitenland, de ander voor de tv. […]

 • Bijbel voor buitenstaanders

  'Ik kon nooit Bijbelteksten vinden voor mensen zoals ik. Wel vond ik een hoop kritiek en afwijzing.' Crystal Cheatham, zelf lesbisch, besloot daarom een genderneutrale Bijbel-app te maken. 'Of je nu een devote Christen bent, spiritueel maar niet […]

 • ANNE+ Zij aan Zij

  "Openheid over seksualiteit en de acceptatie van verschillen is belangrijk voor iedereen." Er zijn te weinig rolmodellen in de media. Maud Wiemeijer bedacht het concept: ANNE+ is een webserie die vier jaar uit het leven van de jonge Anne volgt. In […]

 • Hoe veilig is Nederland voor LHBT'ers?

  Steeds vaker lezen we in het nieuws hoe mensen worden gediscrimineerd en zelfs aangevallen naar aanleiding van hun geaardheid. Vaak zijn het schokkende en verbijsterende verhalen, zoals vorige week, waar in Amsterdam twee zoenende vrouwen werden […]

 • Claudia de Breij uit de roulatie

  Claudia de Breij is voorlopig uit de roulatie, lezen we op Televizier.nl: 'de cabaretière raakte zaterdagavond gewond in Amsterdam op weg naar theater Carré. Wat een gezellige avond had moeten worden bij de jubileumshow van haar grote […]

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

gaysayhello has 137 posts and counting.See all posts by gaysayhello