Zij aan Zij

Here you will find all news from Zij aan Zij

 • AIDS 2018

  'The International AIDS Conference is the largest conference on any global health issue in the world. First convened during the peak of the AIDS epidemic in 1985, it continues to provide a unique forum for the intersection of science, advocacy, and […]

 • AIDS 2018

  Het is de grootste jaarlijkse aidsconferentie ter wereld, en dit jaar voor de tweede keer in Nederland (de eerste keer was in 1992). In de RAI Amsterdam worden van 23 tot en met 27 juli 18.000 deelnemers vanuit de hele wereld verwacht: artsen, […]

 • NYC Pride March

  It was sunny. It was hot. And it was crowded: over 10.000 people marched and 2 million people watched. It was the 49th annual Pride march in the city that never sleeps, with a different route this year, to practice for 2019, when the World Pride […]

 • ANNE+

  'The key motivation for producing ANNE+ is to make sure that young people from all around the world have access to the content we missed during our teen years.' ANNE+ tells the story of a lesbian twenty-something-year-old student named Anne in […]

 • Hannah Gadsby: Nanette

  Sharp as a knife, genius, surprising, balanced and you can easily add more superlatives: The international press is excited since Netflix is broadcasting Gadsby's show Nanette, and so are we. It was about time that this phenomenal comedian (who, by […]

 • Hannah Gadsby: Nanette

  De Belgische krant De Morgen kopt: 'De lesbische comédienne die het genre op zijn kop zet', en de Volkskrant geeft Hannah Gadsby vijf sterren: 'Nanette heeft een precies uitgedachte balans die het geheel zo overtuigend maakt'. Nanette is de […]

 • Zij aan Zij zag ANNE+!

  Zij aan Zij mocht bij de perspreview van ANNE+ zijn. Het allereerste moment waarop de serie in zijn geheel getoond werd, nog voor de première op 30 september tijdens het Nederlands Film Festival. Na de vele media-aandacht waren we reuzeblij […]

 • Middagzwemmers

  Komisch drama over een lesbisch stel met kinderwens op zoek naar een donor: 'Een verhaal over liefde en familie met rake humor en duivelse dilemma's, van een ambitieus nieuw talent.' Middagzwemmers is de debuutroman van Jocelyn Vreugdenhil. Het boek […]

 • Antwerp Pride

  'In Antwerpen kan iedereen stralen.' Dat was het motto van de stad toen ze afgelopen juni de 'hoffelijkheidscampagne' lanceerde: De afgelopen twee jaar ging die campagne over seksuele intimidatie. Dit jaar ligt de focus op holebi- en transfobie. […]

 • Relatiebemiddeling

  'Vrouwelijke, stoere, excentrieke, kunstzinnige, intellectuele, spirituele, transgender vrouwen; ze verlangen allemaal naar hun soulmate. Ik ben dankbaar dat ik de tool mag zijn om dit voor 'mijn' dames te proberen te verwezenlijken.' Aan het woord […]

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

has 200 posts and counting. See all posts by