Gay Blog

Here you will find all news from Gay Blog

 • Amsterdam in de ban van Amsterdam Dance Event 2017
  by Erik Feenstra on oktober 15, 2017 at 1:43 pm

  Woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober komen honderdduizenden dance-liefhebbers naar Amsterdam voor de 21e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Wat in ...... Lees verder: Amsterdam in de ban van Amsterdam Dance […]

 • Nieuwe voorzitters bij Landelijk Netwerk Biseksualiteit
  by Erik Feenstra on oktober 15, 2017 at 9:58 am

  Binnen het bestuur van het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) hebben zich een aantal wisselingen voorgedaan. Erwin Heyl heeft, na vijftien jaar ...... Lees verder: Nieuwe voorzitters bij Landelijk Netwerk Biseksualiteit […]

 • Homomonument viert 30e verjaardag in Paradiso
  by Erik Feenstra on oktober 14, 2017 at 10:19 am

  Het Amsterdamse Homomonument bestaat 30 jaar en viert dat zaterdag 14 oktober met vanaf 23.00 uur een feest in Paradiso. 'De beste DJ's, performers en ...... Lees verder: Homomonument viert 30e verjaardag in Paradiso […]

 • Voorronde COC Songfestival bij COC Amsterdam
  by Erik Feenstra on oktober 13, 2017 at 10:58 am

  Vrijdag 13 oktober organiseert COC Amsterdam in samenwerking met Luna Lunettes een voorronde van het COC Songfestival in muziekcentrum Volta, Houtmankade 336 in Amsterdam. ...... Lees verder: Voorronde COC Songfestival bij COC […]

 • Amsterdam neemt afscheid van geliefde burgemeester Van der Laan
  by Erik Feenstra on oktober 13, 2017 at 10:10 am

  Vrijdag 13 oktober kan iedereen in het Amsterdamse Concertgebouw afscheid komen nemen van burgemeester Eberhard van der Laan. Tussen 10.00 en 20.00 uur ...... Lees verder: Amsterdam neemt afscheid van geliefde burgemeester Van der Laan […]

 • Vrijdag de 13e: ongeluksdag of humbug?
  by Erik Feenstra on oktober 13, 2017 at 10:07 am

  @Erik Feenstra Vrijdag de 13e geldt als ongeluksdag. De ramp met het cruiseschip Concordia vond bijvoorbeeld op vrijdag 13 januari plaats. Komende vrijdag is het ...... Lees verder: Vrijdag de 13e: ongeluksdag of humbug? […]

 • Into the Woods voor eerst bij Amsterdam Dance Event
  by Erik Feenstra on oktober 12, 2017 at 11:26 am

  Into the Woods, tevens de organisatie van het razend populaire festival Wildeburg, strijkt voor het eerst neer in Amsterdam tijdens ...... Lees verder: Into the Woods voor eerst bij Amsterdam Dance Event […]

 • International Trans Art and Culture Night
  by Erik Feenstra on oktober 12, 2017 at 11:17 am

  Friday october 20 from 8 PM until 3 AM it will be a night filled with Trans Art and Culture. ...... Lees verder: International Trans Art and Culture Night […]

 • Roze Stadsdorp: themabijeenkomst over euthanasie
  by Erik Feenstra on oktober 12, 2017 at 11:11 am

  Zondag 15 oktober vindt van 14:45 tot 17:00 uur in het Lloyd hotel, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam een themabijeenkomst over ...... Lees verder: Roze Stadsdorp: themabijeenkomst over euthanas […]

 • Roze kerkdienst Amsterdam – zondag 29 oktober
  by Erik Feenstra on oktober 12, 2017 at 11:05 am

  De komende Evangelische Roze Viering (ERV) is op zondag 29 oktober om 15.00 uur in de Keizersgrachtkerk Amsterdam, adres Keizersgracht 566. Thema viering: ...... Lees verder: Roze kerkdienst Amsterdam – zondag 29 oktober […]

Gaysayhello

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!