WILD & WET: CANCELLATION/DELAYED

WILD & WET: CANCELLATION/DELAYED

Soms moet je iets gaan zeggen waarvan je pijn, verdriet en teleurstelling hebt. Ik weet niet hoe ik het jullie moet gaan vertellen maar heb me voorgenomen om het met de respect en waardering te geven die jullie verdienen en zal me niet bedienen van loze kreten als “less is more of er zijn geen dj’s beschikbaar vanwege de vele feesten die er al zijn”.
Maar ik zal volledig eerlijk zijn. Of dat voldoende is dat moet iedereen maar voor zichzelf bepalen.

3 Maanden terug zijn we op zoek gegaan naar een lokatie waar we onze Wild & Wet Party’s konden organiseren. De 3 belangrijkste pijlers van dat feest zijn: muziek, schuim en een hoge mate van intimiteit. Met dat verhaal zijn we naar verschillende locaties gegaan. De Factory010 was ontzettend enthousiast en het was fijn om te zien dat ze ons feest daar een kans wilden geven.

Met vol enthousiasme hebben mijn medewerkers, vrienden, vaste bezoekers, de mensen van de MaasSilo en ik me op het feest gestort. De kaartverkoop was nog nooit eerder zo succesvol en alles wees er op dat dit de meest succesvolle Wild & Wet ever zou worden.

Helaas heeft de gemeente Rotterdam de Factory010 onlangs laten weten dat seksuele handelingen, ook in darkrooms, tijdens evenementen gevolgen hebben voor hun vergunning. Er zijn vervolgens stappen ondernomen richting de gemeente Rotterdam alsmede de aanvraag van een vergunning voor een darkroom. Helaas geldt daarvoor een behandelingsaanvraag van minimaal 8 en maximaal 16 weken. Op basis daarvan is het de MaasSilo/Factory010 niet toegestaan om ons feest voor 14 oktober te faciliteren.

Voor ons is het concept van onze party heilig. Daar mag niets aan veranderd worden. De afgelopen dagen hebben we dan ook alle opties bekeken waar schuim, muziek en intimiteit op grote schaal kon plaatsvinden. Echter seks en horeca liggen in Nederland bijzonder gecompliceerd en is gebonden aan zoveel regelgeving dat er geen directe pasklare oplossing gevonden kon worden.

Met veel pijn zien wij geen andere keuze om het feest te moeten annuleren. Voor ons geldt: beter geen feest dan een half feest.

Iedereen die een kaartje gekocht heeft, krijgt zijn geld vanzelfsprekend terug. Vandaag zullen we iedere online koper een email hierover sturen.

In de tussentijd gaan wij stug door op zoek naar locaties die voldoen aan alle voorwaarden voor Wild & Wet. Toch is de hoop dat we het in de nabije toekomst kunnen organiseren in de MaasSilo.

Als sportieve verliezer willen we iedereen wijzen op een ander nieuw feest: X Party in Amsterdam . Hopelijk is dit een goed alternatief voor iedereen die van een dancefeest houdt. Voor hen die niet naar Amsterdam gaan: SteamWorks zal iedereen op zaterdag 14 oktober na 18 uur voor €10 ontvangen en tussen 20 en 21 uur schenken we gratis drank om samen deze teleurstelling te verwerken.

Het spijt ons echt! Mijn team en ik genieten ervan om jullie een leuke avond te bezorgen. Mijn dringende verzoek is nu vooral om dit bericht te delen. Niet voor mij. Maar om te voorkomen dat ook maar 1 persoon voor een gesloten deur staat in Rotterdam staat.

Gaysayhello

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

Geef een reactie