Overig Nieuws


Meer nieuws via GayOkay NL

 


Meer nieuws via ZiZo Online

 • Bo Van Spilbeeck opnieuw op buitenlandse reportage voor VTM Nieuws
  by 1374 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Voor Bo Van Spilbeeck is het haar eerste buitenlands verslag mét standup sinds ze als vrouw door het leven gaat. Vlaams minister-president Geert Bourgeois bracht als eerste buitenlandse regeringsleider zijn Catalaanse ambtsgenoot Quim Torra […]

 • Een onverwachte Valentijn: Trans* vrouwen Hannah en Lien vonden steun bij elkaar
  by 1780 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Was het liefde op het eerste gezicht? Lien: “Ja, het was slam. Ik kwam hier op 12 februari voor het eerst. Op Valentijn lagen we al samen op de bank en moesten we toch even toegeven dat er iets aan het gebeuren was. Het ging heel snel.” […]

 • Verrassingsact op Antwerp Pride is Niels Destadsbader
  by 1374 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Niels Destadsbader (29) is dit jaar de verrassingsact van het Antwerp Pride Closing Festival op zondag 12 augustus. Hij kondigde het nieuws zelf aan in een video op de Facebookpagina van het evenement, dat dit jaar op het Steenplein […]

 • B Curious, be there!
  by 1374 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Dankzij een brede waaier aan werkwinkels is er voor elk wat wils op B Curious, ongeacht je seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Je kan in alle vrijheid het gesprek aangaan rond zelfontdekking en -aanvaarding, relatievormgeving… […]

 • Intersekse boot voer mee tijdens Utrecht Canal Pride
  by 1382 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Na afloop van de parade vroegen we Annelies Tukker, PR- en communicatiemedewerker bij het Nederlands Netwerk Intersekse/DSD (NNID) om een reactie op de deelname. Voelt dit als onderdeel van een coming-out en wat zou het publiek vooral moeten […]

 • Recensie| Nieuwe Namen: de vergeten verhalen achter trans* ouderen
  by 1642 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  “Er zijn maar weinig volwassenen die van naam veranderen.” Zo begint het voorwoord van Eveline. Maar liefst achttien trans* ouderen komen aan het woord en gaan dieper in op hun zoektocht naar een nieuwe naam en identiteit. Het boek is […]

 • Scan legt bloot hoe genderinclusief en LGBT+ vriendelijk bedrijven zijn
  by 1850 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Steeds meer bedrijven tonen aandacht voor diversiteit en willen een inclusieve bedrijfscultuur uitdragen. De KliQ-scan helpt bedrijven en organisaties na te gaan hoe goed ze op dit vlak bezig zijn, en geeft doorheen de scan ook tips mee ter […]

 • OPINIE | Over onbegrip en disrespect voor elkaar binnen de LGBT+ gemeenschap en daarbuiten
  by 1382 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Evenwel kunnen mensen zowel van seksuele geaardheid als van genderidentiteit verschillen. Transgender vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook lesbisch zijn in plaats van hetero. Ook zijn er individuen die zich demiseksueel noemen. Dat zijn mensen die zelden […]

 • GETUIGENIS | Genderqueerness op het Nowhere festival
  by 1382 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Een volledige koffer met drag-outfits meezeulen ging niet, aangezien we op onszelf aangewezen waren voor alles, gaande van eten en water tot beschutting en gifting. Er is namelijk geen geld op deze festivals; je kan je waardering voor iemand tonen […]

 • VIDEO | Tot hokjes volledig verdwijnen
  by 1642 on juli 20, 2018 at 3:17 am

  Hun authenticiteit en rebels kantje overtuigde de jury en Inke stootte door naar de finale van het Belgisch kampioenschap dat eind september in Brussel doorgaat. Via hun poetry slam wil Inke duidelijk maken dat er meer opties zijn dan man en vrouw. […]

 


Alle informatie die Meer dan Gewenst rond stuurt via Twitter verzamelen wij en plaatsen deze op 1 plek. Kom daarom regelmatig even kijken wat ze te melden hebben.

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

has 200 posts and counting. See all posts by