Overig Nieuws


Meer nieuws via GayOkay NL

 


Meer nieuws via ZiZo Online

 • Burgemeester van Barcelona Ada Colau doet coming-out als biseksueel
  by 402 on december 13, 2017 at 4:34 am

  Burgemeester van Barcelona Ada Colau heeft terloops haar coming-out als biseksueel gedaan op televisie. Ze vertelde er over een liefdesrelatie met een Italiaans meisje toen ze adolescent was. Maar de afstand was te groot. "Het kwam natuurlijk, ik […]

 • Voetbalscheidsrechter Pascal Erlachner doet coming-out
  by 402 on december 13, 2017 at 4:34 am

  Pascal Erlachner (37), een scheidsrechter bij het profvoetbal in Zwitserland, deed zijn coming-out als homo . "Ik hoop dat mijn coming-out de publieke discussie zal stimuleren. Als je niet over een onderwerp praat, blijf je in een impasse zitten. En […]

 • Romantisch homodrama op veroveringstocht
  by 1175 on december 13, 2017 at 4:34 am

  'God’s Own Country’, de romantische film van Francis Lee, heeft het bijzonder goed gedaan tijdens de British Independent Film Awards. Het drama won drie awards: de Prijs voor Beste Acteur (Josh O'Conner), de Prijs voor Debuterend […]

 • Nederland telt opvallend veel LGBT-vluchtelingen uit Cuba
  by 402 on december 13, 2017 at 4:34 am

  Twee jaar geleden klopten negen Cubanen aan bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst in Nederland. Dit jaar zijn dit er al tachtig. Veel vluchtelingen boeken een vlucht van Cuba naar Moskou maar verlaten het vliegtuig op de luchthaven van […]

 • RECENSIE | Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes, een ander soort sprookjes
  by 943 on december 13, 2017 at 4:34 am

  In april 2016 was er een Kickstarter-campagne via Twitter waarin de schrijvers het hadden over 'The Anti-Princess Picture Book (you and) little girls need'. Het was een campagne voor een boek met als titel ‘Good Night Stories for Rebel […]

 • Dokter Bea praat over holebi’s op jongerenzender Ketnet
  by 1175 on december 13, 2017 at 4:34 am

  Het doel van ‘De dokter Bea show’ is kinderen informeren over seksualiteit. Het televisieprogramma richt zich tot kijkers tussen negen en twaalf jaar. Dokter Bea behandelt allerhande onderwerpen aangaande seksualiteit op een vrolijke, […]

 • Amerikaans leger open voor transgenders vanaf 1 januari 2018
  by 402 on december 13, 2017 at 4:34 am

  In 2015 kondigde de toenmalige minister van Defensie Ashton Carter, een Republikein die onder Democraat Barack Obama diende, dat transgenders welkom waren bij de strijdkrachten. In juli 2017 maakte Donald Trump dit ongedaan.    Nadat Trump […]

 • Bermuda schaft holebihuwelijk af
  by 402 on december 13, 2017 at 4:34 am

  In mei 2017 besliste het Hooggerechtshof van Bermuda dat ook koppels van hetzelfde geslacht het recht hebben te trouwen. Inwoner Winstin Goldwin wilde met Greg DeRoche uit Canada trouwen, maar de ambtenaar van burgerlijke stand weigerde. Het koppel […]

 • RECENSIE | Sam Smith: een oude ziel met een gebroken hart
  by 403 on december 13, 2017 at 4:34 am

  De eenzaamheid van het opgroeien als homo in een grootstad, de radeloosheid na een korte wip die meer kon betekenen, het stille doodgaan na het beëindigen van een relatie… Smith bezong het met een trieste tremolo in zijn soulvolle […]

 • RECENSIE | Mr Gay Syria: Tussen hoop en wanhoop
  by 1640 on december 13, 2017 at 4:34 am

  Toen ik de uitnodiging kreeg om naar 'Mr Gay Syria' te gaan kijken, twijfelde ik geen moment. Het onderwerp ligt me zeer nauw aan het hart en de voorstelling stelde niet teleur; het relaas van een pakkende documentaire.     […]

 


Alle informatie die Meer dan Gewenst rond stuurt via Twitter verzamelen wij en plaatsen deze op 1 plek. Kom daarom regelmatig even kijken wat ze te melden hebben.

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

gaysayhello has 137 posts and counting.See all posts by gaysayhello