Exclusief Interview Jennie Lena – Valt ze ook op vrouwen?!

Zangeres Jennie Lena heeft een akoestisch concert gegeven in Amsterdam ter ere van het Zij aan Zij jubileum en ‘Zij aan Nada’ heeft een exclusief interview afgenomen met Jennie Lena. Het akoestisch concert van Jennie Lena werd geopend met ‘Love of My Life’ (Queen), dit nummer zong ze in RTL Late Night. Tijdens het concert wisselde Jennie haar eigen muziek af met favoriete songs van anderen.

Presentatrice: Amy Bosma Camera: Sander IJpelaar Regie & productie: Nada Milovanovic Jennie Lena gaat voor het eerst de theaters in! 19 Shows in totaal, van 5 oktober 2017 t/m 1 februari 2018. Het wordt een akoestische tour waar ze o.a. nummers zal zingen die ze bij RTL Late Night heb gezongen, zoals ‘The Impossible Dream’, ‘Lush Life’ en ‘Ben’. En een paar voorproefjes van haar eigen komende album.

Kortom: Songs die inspireren, activeren en je raken. Check alle data en tickets op http://www.jennielena.com

We are here to give you information. We hope you like it and if you have a question, let us know. Report a error, when you find one. Thank you!

has 200 posts and counting. See all posts by